top of page
well zonder mannetjes.png

Leading

Het kernidee

Het jachtige en continu evoluerende zakenleven is veeleisend. Mentaal gezonde en flexibele werknemers zijn onmisbaar om een onderneming winstgevend te houden.

Heel wat organisaties geven het toe: gelukkige en betrokken medewerkers zijn op lange termijn een pak productiever dan hun ontevreden collega’s. Contente werknemers staan voor standvastigheid op lange termijn.

Verschillende onderzoeken tonen aan dat - ondanks goedbedoelde initiatieven om meer betrokkenheid te creëren - meer dan de helft van de medewerkers dat engagement niet voelt. Het blijft een grote uitdaging om daar verandering in te brengen, maar tegelijkertijd is het een geweldige kans.

De enige echte permanente betrokkenheid haal je eigenlijk uit jezelf. Het vraagt de bereidheid om in eigen boezem te kijken en verantwoordelijkheid te nemen voor de manier waarop je dagelijks op situaties reageert. Zo maak je betere en evenwichtiger keuzes om te ‘zijn’.

Leiden doe je immers niet alleen vanuit ‘kennis’ maar wij zijn van mening dat goed leiderschap zetelt in een krachtige mindset en vanuit een staat van ‘zijn’.

 

Tijdens de training leer je hoe je je beperkende of belemmerende manier van denken (h)erkent. Je onderzoekt je vastgeroeste gedragspatronen, emoties en behoeftes én laat diegene los die jou beperken zodanig dat je beter kunt focussen op actie en creatie.

Een fundamentele transformatie

Welll-leading is een buitengewoon krachtige methode die diepe veranderingen teweegbrengt bij individuen, teams en organisaties. Deze aanpak stelt je in staat om te handelen vanuit een diep bewustzijn van jezelf en van anderen. Het creëert ruimte om zaadjes te planten voor een blijvende verandering.

Welll-leading geen klassiek trainingsprogramma. Het focust op het loslaten van algemeen ingesleten patronen om zo plaats te maken voor een andere manier van denken, voelen en omgaan met jezelf en anderen.

 

Waar andere trainingsprogramma’s stoppen, gaan wij een stap verder! We gaan verder dan gedrag en overtuigingen en raken emoties en diepliggende en vaak onbewuste behoeftes aan.

 

Deelnemers worden aangemoedigd om hun leven op de beste manier te leiden: vanuit een intens gevoel van optimisme, doelgerichtheid, verbondenheid, zingeving en vervulling.

A good leader doesn’t lead from what he knows! He leads by ‘who’ he is…!

Methode en inhoud van de training

De methode voor transformatie omvat krachtige ervaringsgerichte processen die zijn ontworpen om te:

 

Ontmaskeren

Je ontmaskert je beperkende overtuigingen en onbewuste negatieve denkprocessen. Ze boycotten je inspanningen om (professioneel) het beste uit jezelf te halen.

Verkleinen

Je geeft je zelfopgelegde mentale obstakels veel minder kans om je te beïnvloeden. Ze verhinderen jou of je team om jouw/zijn volledige potentieel te benutten.

Beïnvloeden

Je beoordeelt zelf de impact van je 'innerlijke emotionele omgeving' op relaties, interacties en het bereiken van je doelen.

 

Ontdekken

Je ontdekt mogelijkheden om jezelf minder in de weg te staan en je potentieel te laten groeien. Je ervaart het gevoel van uit te blinken en, nog belangrijker, veel meer innerlijke tevredenheid en geluk.

Welllcome-trainers beheersen de vaardigheid om diepgaande inzichten te bewerkstelligen en leerprocessen te stimuleren.

 

Ze begeleiden je op weg naar een blijvende verandering in denken, voelen en zijn.

 

 De kracht ligt in de uiterst effectieve benadering, waardoor een significante verandering plaatsvindt:

  1. van oordeel naar bewustwording

  2. van reactief naar responsief

  3. van overleven naar bloeien

  4. van weerstand naar flow

Praktische informatie

doelgroep

formules

duurtijd

deze training is gericht op managers en leidinggevenden die op zoek zijn naar de innerlijke kracht van bewust management.

welll-leadership wordt zowel in open aanbod als in-company formules aangeboden in groepen van max 8 deelnemers.

het open aanbod traject bestaat uit 9 dagen.  Naar wens uitgewerkte in-company formules kunnen trajecten beslaan tussen 6 en 12 dagen.

bottom of page