top of page

Pierre Brouckaert

Veranderbegeleider en trainer

mannetjes-groen.png

Graag omschrijf ik mezelf als een gedreven ondernemer gefocust op “het juiste” te doen: wat goed is volgens het hoofd maar zeker wat goed voelt voor het hart.

Met mijn soms eigenzinnig kijk op organisaties en hoe organisaties werken, help ik bedrijven bij complexe veranderprojecten in industriële omgevingen.  Door de combinatie van mijn analytische structurerende benadering én voeling voor de menselijke verhalen in de organisatie - met het hart en met het hoofd – begeleid ik bedrijven bij veranderingen, van in de portiersloge tot in de boardroom.

Ik ben burgerlijk ingenieur, houder van een MBA-diploma van de Vlerick school, perfect tweetalig en heb 20 jaar managementervaring, waarvan het grootste gedeelte als algemeen directeur van grote organisaties. Meer details op 

 

Ik heb stress en de zoektocht naar de ruimte voor het ‘mens-zijn’ in de bedrijfswereld aan den lijve ondervonden en ben vastberaden om mijn steentje bij te dragen aan de creatie van een bedrijfswereld waarin ook met ‘het hart’ ondernomen wordt.

linkedin.png
SocialMediaFile_zw_VFF_7230.jpg
13263724_10208932408975107_4613011915372
mannetje-rood.png

Mary-Roos Nijs

Trainer & coach

Mary-Roos Nijs is trainer, coach en een uiterst gedreven facilitator. Ze begeleidt individuen maar ook teams in bedrijven om hun zelfbewustzijn te verhogen, leert hen hoe ze hun gedachten, gedrag en ingesteldheid (mindset) kunnen veranderen om zo hun doelen en ambities te bereiken.

 

Mary-Roos wil op een gepassioneerde manier het verschil maken. Haar trainingsstijl is uniek, dynamisch en energiek maar toch rustgevend, doorspekt met een vleugje humor. Mensen nemen niet alleen een schat aan kennis en persoonlijke ontwikkeling mee, ze beleven er ook echt plezier aan.

 

Haar baanbrekende workshops en coaching leverden Mary-Roos veel erkenning op. Ze is gecertificeerd in o.a. NLP (Master), DISC Insights,  Coaching, Talent Passport, Sedona Method, Psych-K en vele andere modaliteiten. Ze is een gekwalificeerde ‘Executive Coach & Business trainer for Peak Performance’.

 

Ze promoot ‘Conscious Leadership’ en ‘Love Based Management’ en is verder de enige professional in de Benelux die Managing with Heart & Mind® training aanbiedt.

 

Ook is zij de enige Nederlandstalige Licensed Heal Your Life® trainer ter wereld. Ze traint mensen tot trainer én coach in de methodiek van Louise Hay, een krachtige methode geworteld in de positieve psychologie en oude universele wijsheden.

SocialMediaFile_zw_VFF_7230.jpg
13263724_10208932408975107_4613011915372
mannetjes.png

Samen

Hij met jarenlange ervaring in change- en managementfuncties, zij met jarenlange ervaring als trainer/coach in persoonlijke ontwikkeling. Hij is in staat de vertaalslag te maken van persoonlijke en collectieve bewustwording naar de praktische toepasbaarheid tijdens changetrajecten in organisaties. Zij is in staat om leiders en teams naar hogere - ongekende - niveaus te tillen. 

 

Hun complementariteit en speelse vrouwelijke en mannelijke energieën nemen je mee op reis in een wereld vol ratio en emotie, gestructureerde creativiteit, lichtheid en toch diepgang.  

bottom of page